13 November 2012

Auto LIKE Facebook [Cara Nak Dapat Banyak LIKE]



Nak status korang dapat banyak LIKE ? :P
Ehemm . Ikot tutor² ni .
Tak main² ni ! *Muka serius .


Log in Facebook korang, then ikot semua step ni .


 1.  Privacy Setting - Set kn kpd PUBLIC .

 2.  Account Setting - Subscribers - TICK kat Allow Subscribers . Then, ClickHere .

 3.  Jgn Logout lagi, pergi kat SINI .

 4.  Dapatkan AccessID kat SINI .

 5.  Tunggu 5 saat . Tekan Skip Ad . Click >This < ads pulak :P

 6.  Tekan yang "CLICK HERE AND COPY YOUR ACCESSID" (Lepas dh Skip Adstu)

 7.  Bile dah Success, korang amek token ID korang start dari AAA tu sampai laa D kat blakang dia . Copy jee kod tu . Tak tawu nak amek katne tengok gambar bawah .


*Click gambar utk lebih jelas .

 8.  Paste token ID yang korang dh dapat tu kat tempat STEP nombo 3 tu . ClickHERE then .

Tolong click :
HereHere, and here,(Tunggu sehingga habis loading)

 9.  Bila sudah , STEP 8 Tekan Submit Form . Nanti dia ade suruh korang masokkan word verification kan . masok jelaa, jgn salah suda . 


NOTE : Tutorial ni bukan nak suro korang jadi hot setaff . Tujuan aku buat tutor ni untuk bukak sikit mata korang yg sangat fanatik terhadap LIKE LIKE ni . Nampak tak betapa murahnya nilai LIKE di situ ? Hujung jari sahaje ;)


Actually menda ni memang lah menjadi .
Tapi, senang jugak facebook korang dihack sebabnye korang
dah set kan privacy kepada public .
Dan security untuk facebook korang automatik akan jd lemah .
Makesure lepas dah dapat likes yang banyak tu korang change
balek privacy setting ye . Jangan wat Public da .
DAN aku tak bertanggungjawab atas apeape 
yg akan berlaku pada FB korang ye HARAP MAKLUM -.-
Aku cuma ajar jer. Side effect dia korang bley pk sendiri :)


-Coming soon- 

Cara nak dapat beratus² Likes .
Tekan SINI kalau setuju :P

Thank you :D

P/s : Kepada peminat autolike ni, adakah kamu semua forever alone ? Haha :P



kredit to:http://pensildanbukunota.blogspot.com

1 ulasan:

  1. Salam, mau tumpang promote saya jual jasa like, follower, dan view.
    Facebook : like page, like photo, like post, follower.
    Twitter : follower, retweet.
    Instagram : like, follower.
    Youtube : view.

    Like/follower/view dari REAL PEOPLE bukan robot atau autolike.
    Untuk bukti costumer yang dah pakai jasa saya bisa lihat foto di
    facebook.com/enjoystorebisnis
    ni website saya www.jefryhunter.com

    Harga murah mulai $10 untuk 1000 like/follower/view.

    Untuk pembayaran bisa pakai paypal atau credit card.
    Untuk Tanya2 silahkan kirim email ke saya
    faisal.isal.reza@gmail.com

    Terima Kasih.

    BalasPadam